Vær tidsdetektiv på Gjorslev Slot

I vinterferien slår Gjorslev Slot atter dørene op for de eventyrlystne familier, når vi leder efter “Beviset fra 1756”. Der venter jer spor i historien, opgaver og fortællingen om Christen Lintrup, når vi sammen er tidsdetektiver i Gjorslevs historie.

I en tid, hvor Kongen bestemte alt og bønder var stavnsbundne, havde Christen, søn af en Nordjysk bonde alligevel fundet vej til de fine sale på Gjorslev Slot. Jeres opgave er at finde ud af, hvordan han er endt der! Opgaven er ikke helt let, men leder man godt og bruger sin nysgerrighed, er der spor der leder jer til beviset fra 1756 – for hvem var Christen egentlig?

Sporene er drysset ud over Gjorslevs 600 år lange historie, og fortællingen om Christen Lintrup og hans vej til Gjorslev tager os både til Kina, Middelalderen og hjem til de kongelige.

Tag på opdagelse i historien og de kongelige sale på Gjorslev Slot, når vi med fortælling, udfordringer og opgaver bevæger os gennem 600 års historie. Oplevelsen indeholder formidlet rundtur på slottet og et minde om dagen til børnene.

Mest for børn 6-12 år og deres voksne.

Praktisk info: Parkering foregår uden for porten og I kan gå gennem den fredede Bredgade ind til slottet. Husk den varme trøje, der er køligt indenfor.

Oplevelsen varer 1,5 time, hvor vores formidler tager sig godt af jer. Efterfølgende er der mulighed for at gå en tur i parken på egen hånd.

Entré: Børn 3-11 år: 65 kr. Voksne fra 12 år: 95 kr.

Billetter skal købes på forhånd.

Find billetter hos BilletExpressen