Fortiden på Gjorslev Gods bliver levende igen på Herregårdenes Dag 2024

Træd ind i fortiden på Gjorslev Gods søndag d. 18. august fra kl. 10:00 til 16:00.

Gjorslev Gods inviterer dig til en unik historisk oplevelse, hvor du kan udforske fortidens fortællinger og oplevelser. Mød passionerede historieformidlere, museer og kulturaktører, når Borggården bliver levende med spændende aktiviteter. Gjorslev Slot åbner dørene til stemningsfulde sale, hvor du kan opleve fortidens atmosfære.

Glæd dig til opvisninger, musikalske indslag og historiske demonstrationer, der vil vække din nysgerrighed og begejstre dine sanser. Prøv håndværk, historiske dansetrin eller deltag i en historisk quiz.

Tag dine nærmeste med til en dag fyldt med latter og historiske opdagelser. Uanset om du er en dedikeret historieentusiast eller blot nysgerrig efter at udforske fortiden, vil Herregårdenes Dag være noget for dig.

Fejr fortiden i de smukke omgivelser på Gjorslev Gods. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dag, hvor historien kommer til live på tværs af tid.