By Cortsen indbyder til kreativ gastronomisk oplevelse

Velkommen

Vi kan i samarbejde med By Cortsen byde indenfor til helt særlige sommeraftener, hvor den kreative gastronomi får frit spil, når der skabes sommer pop-up på slottet på Gjorslev Gods, hvor den historiske Rosensal giver den stemningsfulde ramme til jeres middag.

Beskrivelse fra By Cortsen

SOMMER POP-UP: Vi har glædet os til at invitere til endnu et års Sommer pop-up – og denne gang på 3 forskellige smukke lokationer i landet!
Hvis du ikke kender til konceptet, så er vores Sommer pop-up en række middage i “kokkenes sommerferie”. Her inviterer vi indenfor på forskellige lokationer i landet til en kreativ gastronomisk oplevelse, hvor den uformelle stemning og hyggelige atmosfære er i højsædet. Kokkene vil kreere nye spændende serveringer, og der kan ses frem til en aften med højt til loftet og suveræn gastronomisk udfoldelse!
  • Menuen vil bestå af 6 snacks, 4 retter og petit four + afstemt vin- eller juicemenu til kun 1.950,- pr. kuvert.

Du finder mere om sommer pop-up på Gjorslev Gods lige her

Sommer pop-up arrangeres og afholdes af By Cortsen