For udstillere

Vær udstiller på Herregårdenes Dag på Gjorslev d. 18. august ’24

Det er med stor fornøjelse, at vi inviterer jer til at deltage som udstillere på Gjorslev Gods’ Herregårdenes Dag den 18. august 2024.

Vi søger udstillere, der kan præsentere historiske varer og produkter, som forbinder sig til fortiden.

Dette kan spænde fra håndlavede smykker, traditionelle redskaber og historiske klædedragter til delikatesser som mjød, likør eller slagtervarer, der vækker fortidens stemninger til live.

Vi søger også udstillere, der vil fremvise deres historiske tilbud i en informationsstand. Som udstiller med en informationsstand får I mulighed for at præsentere jeres historiske museum eller forening for de besøgende. Man kan godt have en kombineret information- og salgsstand.

Gjorslev Gods’ idylliske omgivelser vil danne den perfekte ramme omkring jeres sortiment, hvor vores besøgende vil have mulighed for at opleve og erhverve sig unikke genstande og oplevelser, som taget ud af historien.

Dette er en enestående mulighed for jer at præsentere jeres historiske produkter for et dedikeret og nysgerrigt publikum i en helt særlig markedsstemning.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til Herregårdenes Dag, fortiden på Gjorslev Gods.

Priser og vilkår

Samme priser og vilkår gælder for salgsboder og infostande

Du får:

  • 2 personer i standen
  • Kaffe/te ad libitum i Gjorslevs stand
  • Mulighed for opsætning dagen før

Pris: 2.000 kr. + moms

Udeblivelse: Pris samt gebyr på 1000 kr. + moms

Ved leje af standplads, vil lejer blive anvist en plads og er selv ansvarlig for alt materiel, herunder bord, telt, skilte osv.

Det er muligt at komme med ønsker til placering af stand, men det vil være Gjorslevs endelig beslutning, hvor stadepladsen er.

Gjorslev skal på forhånd have kendskab til og godkendt de udbudte varer, for at sikre det overordnede historiske tema samt en god fælles kvalitet i standene.

Tilmelding og spørgsmål: event@gjorslev.dk

Sidste tilmelding: torsdag d. 1. august

Afbud senest torsdag d. 18. juli

Ved senere afbud betragtes det som udeblivelse

Ofte stillede spørgsmål

Stiller Gjorslev telt/bord/stol til rådighed?

  • Man er selv 100% ansvarlig for sin stand, til gengæld tilbyder vi fordelagtig lejepriser. Sørg derfor for at medbringe alt, du har brug for – vi giver kaffen.

Kan jeg få adgang til strøm?

  • Har du brug for strøm, skal du gøre opmærksom på det ved tilmelding. Du sørger selv for forlængerkabler. Mere info efter sidste tilmeldingsfrist.

Må jeg hænge noget op på bygningerne?

  • Bygningerne er fredede, og der må derfor ikke fastgøres noget med søm/skruer eller lign. Sørg derfor for, at have fritstående skilte/strips til ophæng/andet.

Jeg er med i en forening, kan vi deltage?

  • For foreninger, kulturinstitutioner og andre, som ikke har direkte slag for øje, læs mere under “for foreninger og aktører

– opdateres løbende –